Chrupiący sos czekoladowy
Crunchy Chocolate Sauce to przepis bezglutenowy i przyjazny dla dietetyków, składający się z 12 porcji. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 5 g białka i 27 g tłuszczu. Za 62 centy za porcję, ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup masło, lody, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Niewiele osób tak naprawdę lubiło ten sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał 23% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Crunchy Chocolate Chip Cookie Chocolate Bark, Crunchy Cranberry Sauce i Crunchy Fish Sticks with Tatar Sauce.
Instrukcje
Na patelni podsmaż orzechy na maśle na złoty kolor.
Zdjąć z ognia; wmieszać kawałki czekolady, aż się rozpuszczą.
Podawać na ciepło z lodami (sos stwardnieje). Resztę sosu przechowuj w lodówce. Sos ten można podgrzać w kuchence mikrofalowej.