Chrupiący Pieczony Dorsz Z Cytryną

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Chrupki pieczony dorsz cytrynowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 257 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, płatki ryżowe tosty, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Chrupiące Pieczone Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak z drutu na obramowanej blasze do pieczenia. Naciśnij ryby w mieszaninie okruchów, obracając się do płaszcza.
Przenieś do stelaża z drutu.
Piec na złoty kolor i gotowane przez, 14 do 16 protokół. Ryby i szpinak podzielić na 4 talerze.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.