Chrupiący Kurczak z sosem sojowo-majonezowym

Chrupiący Kurczak z sosem sojowo-majonezowym
Chrupiący Kurczak z sosem sojowo-majonezowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 597 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.14 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz olej roślinny, mielony pieprz, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Makaron Z Sosem Sojowym, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kawałki kurczaka umieścić w misce, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać sake i 2 łyżki majonezu razem w osobnej misce, aż będzie gładka; dodać kurczaka i wymieszać do pokrycia. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pozostałe 3 łyżki majonezu, ketchupu, miodu, sosu sojowego i soku z cytryny ubić razem w misce. Wymieszać skrobię kukurydzianą i mąkę razem w oddzielnej płytkiej misce. Ubić jajko w trzeciej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MajonezMajonez
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać tyle oleju do dużej patelni być około 1/4 cala głębokości; ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Kurczaka wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
6
Kurczak zalać mieszanką skrobi kukurydzianej; kawałki kurczaka zanurzyć w ubitym jajku i delikatnie upuścić do gorącego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Cały KurczakCały Kurczak
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Smażyć kurczaka, obracając regularnie, aż złoty kolor będzie brązowy i nie będzie już różowy w środku, 7 do 10 minut; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Sos majonezowy skropić smażonym kurczakiem i szybko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn