Chrupiący jarmuż, brukselka i ziemniaki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące jarmuż, brukselka, i Potato Hash spróbować. Ten przepis służy 2. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 500 kalorii, 16G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Mieszanka sosu, takich jak frank, szczelnie liście jarmużu, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Bataty i brukselki z Chipotle Crema, Haszysz ze słodkich ziemniaków Paleo z brukselką i boczkiem Shiitake, oraz Danie inspirowane kucharzem, jakość społeczna: Pieczony kurczak z brukselką i Haszem ziemniaczanym.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. w średnim rondlu przykryj ziemniaki zimną osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż ledwo miękkie, o 5 minut po osiągnięciu wrzenia.
Odcedzić ziemniaki w durszlaku i odstawić na 2 minuty.
Podczas gdy ziemniaki drenażu, ciepła 2 łyżka oleju roślinnego lub rzepakowego w średnim non-stick lub żeliwnej patelni na dużym ogniu, aż mieni się.
Dodać ziemniaki, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając i podrzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane z większości stron, o 5 protokół.
Dodaj pozostały olej roślinny lub rzepakowy, brukselkę i liście jarmużu i gotuj, składając od czasu do czasu, aż jarmuż i kiełki zaczną więdnąć.
Dodaj cebulę i dalej gotuj, mieszając i składając od czasu do czasu, aż wszystkie warzywa zmiękną i zaczną chrupać. Wymieszać z ostrym sosem i połową natki pietruszki, doprawić do smaku solą i pieprzem, zdjąć z ognia.
Zrobić dwie studnie w warzywach i skropić każdy z kilkoma kroplami oliwy z oliwek.
Do każdego dodać 1 jajko.
Posypać solą i pieprzem, skropić pozostałą oliwą z oliwek.
Przenieść do piekarnika i gotować, aż jajka są ledwo ustawione, o 5 protokół.
Posypać pozostałą pietruszką i podawać natychmiast.