Chrupiące Tosty Francuskie

Chrupiące Tosty Francuskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać chrupiące tosty Francuski spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, oleju roślinnego, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Chrupiące Tosty Francuskie, Chrupiące Tosty Francuskie Z Solą I Pieprzem, oraz Chrupiące Czekoladowe Tosty Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać frytkownicę do 375 stopni F (190 stopni C).
2
W dużej misce połączyć jajka, mleko, cukier, cynamon i wanilia; beat dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W osobnej misce umieścić płatki kukurydziane. Kromki chleba zanurz w mieszaninie jaj i naciśnij na płatki kukurydziane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ostrożnie przesuń powlekane kromki chleba na gorący olej. Smażyć z każdej strony na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn