Chrupiące Skwarki Wieprzowe
Chrupiące skwarki wieprzowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chicharon (skwarki wieprzowe) i jajko mazemen, Manggo con chicharon (gulasz z fasoli mung ze skwarkami wieprzowymi), oraz Bihon (paluszki ryżowe) z chicharonem (skwarki wieprzowe) i kailanem (brokuły Chińskie).
Instrukcje
Wrzucamy plastry Skórki wieprzowej do osolonej wrzącej wody i gotujemy przez minutę.
Wyjąć, odcedzić, spłukać w zimnej wodzie i pozostawić kapać.
Wymieszać plastry z dużą ilością soli i równomiernie rozprowadzić na patelni. Piec w piekarniku 204°, aż chrupiące, 25 do 35 protokół (włączyć skwarki od czasu do czasu gotować równomiernie).
Odcedzić i ostudzić na ręcznikach papierowych i podawać.