Chrupiące płatki śniadaniowe
Chrupiące płatki śniadaniowe mogą być po prostu przepisem bez nabiału, wegetariańskim i wegańskim, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 21 porcji zawierających 379 kalorii , 8 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mąkę, kiełki pszenicy, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako śniadanie, a jego przygotowanie zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 56% . Wypróbuj Crunchy Cereal Trail Mix , Crunchy Cereal Chicken Fingers oraz Sweet and Crunchy Cereal Squares, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużym łuku połącz płatki owsiane, mąkę, brązowy cukier, kokos, orzechy pekan, kiełki pszenicy i płatki zbożowe. W drugiej misce wymieszaj olej, wodę, wanilię i sól.
Wlać mieszaninę owsianą; wrzucić do płaszcza.
Wlać do dwóch natłuszczonych 15-calowych. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 275°C przez 1 godzinę, mieszając co 10 minut.
Dodaj rodzynki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.