Chrupiące Pieczone Piersi Z Kurczaka

Chrupiące Pieczone Piersi Z Kurczaka
Chrupiące pieczone piersi z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz piersi z kurczaka, panko, ser gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Czosnkowe Pieczone Piersi Z Kurczaka, Chrupiące Piersi Z Kurczaka Parmezanem, oraz I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku. Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i dopasuj ją do stojaka z drutu. Lekko nasmarować stojak i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
2
W płytkim naczyniu umieścić panko, ser i odmierzony olej, doprawić solą i pieprzem i równomiernie połączyć rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Umieść majonez, mleko i tymianek w innym płytkim naczyniu, doprawić solą i pieprzem i ubijać, aby połączyć. Odstawić oba naczynia na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
TymianekTymianek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Każdą pierś kurczaka pokroić na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
5
Umieść 1 kawałek między 2 arkuszami folii i funt na równą grubość (około 1/2 cala) młotkiem do mięsa lub dnem patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
6
Umieść na dużej płycie lub drugiej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami kurczaka.Obie strony kawałków kurczaka doprawić solą i pieprzem. Zanurz 1 kawałek kurczaka w mieszaninie majonezu i obróć do płaszcza. Następnie zanurz go w mieszaninie panko, obróć się, aby pokryć, i naciśnij mieszaninę na kurczaku, aby się przylgnął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Umieść panierowanego kurczaka na przygotowanym stojaku z drutu i powtórz z pozostałymi kawałkami kurczaka, pozostawiając co najmniej 1/4 do 1/2 cala przestrzeni między kawałkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PanierowanyKurczak Panierowany
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Piec, aż kurczak jest złoty brąz i gotowane przez, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn