Jagody mieszane w winie różanym z miodem Mascarpone / letnia zupa owocowa
Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1056 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką g cukru, ml wina różowego, g sera mascarpone i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jagody mieszane z miodem Klon Mascarpone, Jagody mieszane z Mascarpone-krem Limoncello, oraz Rosemarie ' s easy Six Component Fruit Cobbler with Mixed Berries dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
Umieścić owoce w dużej misce i delikatnie wlać mieszaninę wina. Przykryć i przechowywać w lodówce do cold.In oddzielną miskę, połączyć mascarpone i miód.
Dodać mleko i dobrze wymieszać combined.To podawać, jagody chochli z winem do kieliszków do wina, misek deserowych, a nawet filiżanek.Polać mascarpone na owoce i podawać natychmiast.