Chrupiące Orzechy Cayenne

Chrupiące Orzechy Cayenne
Chrupiące orzechy Cayenne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 44 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, sok pomarańczowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tosty Rozmaryn + Mieszane Orzechy Cayenne, Chrupiący Sum Koktajlowy Cayenne, oraz Skwiercząca Fasolka Szparagowa Z Chrupiącą Prosciutto I Orzeszkami Pinii.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 6 składniki w ciężkiej patelni na małym ogniu, mieszając, aż masło topi się i cukier rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj połówki orzechów pekan, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzechów PekanPołówki Orzechów Pekan
3
Rozprowadź pekan w jednej warstwie w wyłożonej folią aluminiową 15-x 10-calowej patelni jellyroll.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 250 przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij orzechy z piekarnika i przenieś na duży kawałek folii aluminiowej. Oddzielne nakrętki widelcem i całkowicie ostudzić. Orzechy należy przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni w temperaturze pokojowej lub 1 miesiąc w zamrażarce. Jeśli zamrożone, doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem. Jeśli orzechy stają się lepkie, piec na patelni wyłożonej folią aluminiową w 250 przez 20 minut lub do momentu, gdy będą ostre.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn