Chrupiące naleśniki Wietnamskie z krewetkami, wieprzowiną i kiełkami fasoli

Chrupiące naleśniki Wietnamskie z krewetkami, wieprzowiną i kiełkami fasoli
Przepis Chrupiące Wietnamskie naleśniki z krewetkami, wieprzowiną i kiełkami fasoli może zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 30 minut. To danie główne ma 415 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę ryżową, olej roślinny, krewetki łuskane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj BáNH XÃo (pikantne naleśniki Wietnamskie nadziewane krewetkami i pieczarkami), Chile - Marynowana Wieprzowina Z Wietnamską Brukselką, oraz Chile - marynowana wieprzowina z wietnamską brukselką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, moczyć suszone fasolki mung w ciepłej wodzie, aż zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Fasola MungSuszona Fasola Mung
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Fasolę odsączyć i przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mleko kokosowe i puree, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Przełożyć puree z fasoli mung do dużej miski i ubić białą mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, wodę, szalotki i kurkumę i lekko doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
KurkumaKurkuma
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Pozostaw ciasto crpe na co najmniej 20 minut lub przechowuj w lodówce przez noc.
6
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego w patelni 10-calowej nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj kilka plastrów wieprzowiny, kilka krewetek i kilka plastrów białej cebuli i gotować przez 30 sekund. Wymieszać ciasto crpe i wlać 2/3 filiżanki go do patelni; przechylić i zawirować patelnię do pokrycia dna bardzo cienką warstwą ciasta, pozwalając mu przyjść z boku patelni. Rozrzucić 1/4 szklanki kiełków fasoli na crpe i skropić 2 łyżeczki oleju roślinnego na brzegach. Przykryć patelnię i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dno crpe jest złoty i chrupiący, o 2 protokół. Wsuń crpe na talerz i podawaj z liśćmi sałaty, miętą i słodkim i pikantnym wietnamskim sosem do zanurzania. Powtórz z pozostałymi składnikami, serwując crpes zaraz po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Cebula BiałaCebula Biała
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn