Chrupiące Letnie Roladki Ogórkowe

Chrupiące Letnie Roladki Ogórkowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Chrupiące letnie bułki z ogórkiem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 8 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, papier ryżowy, liście i delikatne łodygi z 1 pęczka rukoli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegański makaron ogórkowy letnie rolki Mango z migdałowym dipem kokosowym {bezglutenowy}, Chrupiące Ogórki, oraz Chrupiąca sałatka z ogórków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zanurz papier ryżowy w ciepłej wodzie na kilka sekund-aż będzie giętki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2
Połóż na talerzu i odstawić na 10 do 15 sekund, aby woda wsiąkła.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Warstwa 1/6 nadzień na dolnej trzeciej części owijki, zaczynając od rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
4
Podnieś wypełnioną krawędź do góry i nad wypełnieniami i trzymaj ją od siebie, chowając wypełnienia mocno, ale delikatnie i składając po bokach. (Pomaga rozciąganie owijki podczas toczenia.) Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia6
Magazyn