Chrupiące Kanapki Z Sałatką Z Indyka

Chrupiące Kanapki Z Sałatką Z Indyka
Chrupiące kanapki z sałatką z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 413 kalorii, 34g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, seler, ser provolone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedz za osiem dolców: chrupiące kanapki z sałatką z kurczaka z boczkiem, Chrupiąca Sałatka Z Indyka, oraz Chrupiąca Wakacyjna Sałatka Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić indyka w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar Plus Trochę Do Posypania1/2 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar Plus Trochę Do Posypania
2
Dodać pozostałe składniki (z wyjątkiem chleba) i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Pełnoziarnisty, Bez SkórekChleb Pełnoziarnisty, Bez Skórek
3
Podawać na kanapce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Uncji (1/4 Szklanki) świeżo Startego Parmezanu1/2 Uncji (1/4 Szklanki) świeżo Startego Parmezanu
4
Zdjęcia Hallie Burton
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn