Chrupiące Filety Z Dorsza Dla Dwojga
Chrupiące filety z dorsza dla Dwojga to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Filety Z Dorsza, Chrupiące Filety Rybne, oraz Chrupiące Filety Z Suma.
Instrukcje
Okruchy chleba umieścić w płytkim naczyniu; odstawić.
Ryby opłukać; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Dodaj do bułki tartej; Odwróć, aby całkowicie pokryć obie strony każdego fileta.
Spray średniej patelni z grillowania spray; ciepła 1 minuta na średnim ogniu.
Dodaj rybę; gotuj 10 minut lub aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem (145F), obracając po 5 minutach.
Skropić sokiem z cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.