Chrupiące Ciasteczka Owsiane
Chrupiące ciasteczka owsiane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, jajko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chrupiące Ciasteczka Owsiane, Chrupiące Chrupiące Ciasteczka Owsiane, oraz Cienkie i chrupiące ciasteczka owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W mikserze masło utrzeć na puszystą masę.
Dodać cukry i śmietanę, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajko i wanilię i dobrze wymieszać.
W misce wymieszaj owies, mąkę, sól i sodę oczyszczoną.
Mieszanie, powoli dodać mieszaninę owsianą do mieszaniny masła i wymieszać tylko do połączenia.
Dodać rodzynki i wymieszać, aż się połączą.
Upuść przez łyżki stołowe na blasze do pieczenia, pozostawiając co najmniej 2-cali między ciasteczkami.
Piec, aż rumiane i chrupiące na brzegach, o 8 do 10 protokół.
Ostudzić na stojakach z drutu i przechowywać w szczelnym pojemniku.