Chrupiące Ciasteczka Kakaowo-Herbaciane
Chrupiące ciasteczka kakaowo-herbaciane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miód, masło, stalówki kakaowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Truskawkowe Kakaowe Chrupiące Smakołyki, Kakaowe Chrupiące Batoniki Sunbutter # SundaySupper, oraz Dzieci Mogą Zrobić: Football Cocoa-Chrupiące Ryżowe Smakołyki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dwa stojaki w górnej połowie piekarnika i rozgrzej do 191°.
Mąkę, cukry, cynamon, proszek do pieczenia, sól i owies umieścić w średniej misce i wymieszać do połączenia.
W dużej misce umieścić roztopione masło, śmietanę, miód, waniliowy i oliwę z oliwek i wymieszać, aż będzie gładka.
Dodać suche składniki i wymieszać do połączenia. Złóż stalówki kakao.
Linia dwie blachy do pieczenia z maty silikonowe lub pergamin. Upuść ciasto przez skąpe łyżeczki na przygotowane Patelnie, pozostawiając co najmniej 3" między kopcami (będą one rozłożone sporo).
Piec przez 8-10 minut, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż krawędzie będą głęboko złociste, a środek jest w większości ustawiony. Ostudzić 5 minut na patelni, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.