Chrupiące Brązowe Wafle Cukrowe
Chrupiące brązowe Wafle cukrowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, ekstrakt waniliowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Brązowy cukier fig i Gorgonzola Crisp, Brown Sugar Apple Crisp, oraz Chrupiące Jabłko brązowo-cukrowe z lodami waniliowymi.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól razem i odstawić.
Beat masło, brązowy cukier, i wanilia z mocowania wiosła miksera elektrycznego na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane, o minutę. Ubić w jajku i żółtku po kolei, ubijając gładko Po każdym dodaniu. Zeskrobać miskę i trzepak i ponownie bić przez pół minuty.
Zatrzymać mikser, dodać mieszaninę mąki, i pokonać na najniższej prędkości.
Wyjmij miskę i użyj dużej gumowej szpatułki, aby uzyskać ostateczne wymieszanie ciasta.
Zeskrobać ciasto na duży kawałek folii, złożyć na nim folię i nasypać ciasto do grubości około 1/2 cala. Przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do upiec ciasteczka, do 2 dni.
Gdy będziesz gotowy do upiec ciasteczka, Ustaw stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni.
Ciasto wyjąć z lodówki i pokroić na ćwiartki. Zwróć 3 sztuki do lodówki.
Ułożyć kawałek ciasta na posmarowanej mąką powierzchni i delikatnie zagniatać, aż będzie lekko zmiękczone i plastyczne.
Ponownie wymieszaj ciasto i delikatnie rozwałkuj do grubości 1/4 cala. Użyj zwykłego noża od 2 do 2 1/2 cala do cięcia ciastek, umieszczając je na jednej z przygotowanych patelni w odległości około 3 cali we wszystkich kierunkach, aby umożliwić rozprzestrzenianie.
Powtórz z kolejnym kawałkiem ciasta zawierającym resztki z poprzedniego kawałka podczas zagniatania. Kontynuuj wycinanie ciastek i powtarzaj dodawanie skrawków z pozostałymi kawałkami ciasta. Gdy nie masz nic biust resztki lewo do zwijania, uformować ciasto w kształcie kiełbasy i zwinąć go do prostokąta tak szeroki, jak nóż, którego używasz. Wyrzuć kilka ostatnich skrawków.
Piec ciasteczka, aż będą twarde i suche wyglądające, o 12 do 15 minut. Jeśli piekarnik daje silne dno ciepła, upiec patelnię z ciastkami na Dolnym stojaku ułożone na innej patelni do izolacji.
Przesuń papiery z patelni do stojaków, aby ostygnąć.