Chrupiąca Tilapia pieczona w piecu z cytrynowo-pomidorowym Fettuccine
Chrupiąca Tilapia pieczona w piecu z cytrynowo-pomidorowym Fettuccine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 898 kalorii, 45g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca Pieczona Tilapia, Pieczona W Piekarniku Tortilla-Crusted Tilapia, oraz Pomidor I Chrupiący Czosnek Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zetrzyj skórkę z cytryn do równej 4 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
3
Cytryny pokroić na pół; wycisnąć sok z cytryn do miarki na równe 2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
4
Połączyć panko, papryka, i 2 łyżeczki. Skórka z cytryny w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Papryka
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Posypać rybę 1 łyżeczką. sól. Zanurzyć ryby w 1/4 szklanki roztopionego masła; pogłębiać w mieszaninie panko, naciskając panko do przylegania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Ryby
Sól
Pasek Skórki Cytrynowej
6
Umieść rybę na lekko nasmarowanym stojaku w brojlerze wyłożonym folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Brojlerów
7
Mżawka pozostałe 2 łyżki. roztopione masło na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ryby
8
Piec 20 do 25 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Tymczasem przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 do 6 minut lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
11
Dodaj pomidory i gotuj od 5 do 6 minut lub aż mieszanka pomidorowa zacznie gęstnieć. Wymieszać 2 łyżki. sok z cytryny, 2 łyżki. kapary, a pozostałe 2 łyżeczki. Skórka z cytryny i 1 łyżeczka. sól; gotować 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Pomidor
Kapary
Sól
12
Wyjąć z ognia i wymieszać z gorącym ugotowanym makaronem, serem feta i bazylią.
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.