Chrupiąca Sałatka Z Tuńczykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącej sałatki z tuńczyka. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka selera, cebuli, majonezu z majonezem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ogórek koperkowy, można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Tuńczyka, Chrupiąca Sałatka Z Tuńczyka Z Konfetti, oraz Chrupiąca Kanapka Z Sałatką Z Tuńczyka.
Instrukcje
Składniki wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.