Chrupiąca sałatka z ciecierzycy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chrupiącej sałatki z ciecierzycy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 386 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, paski pieprzu, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Crunchy Asian Ramen Noodle Salad (A.k. A. simply the Best Potluck Salad EVER), Chrupiąca Azjatycka Sałatka z makaronem Ramen (prawie najlepsza Sałatka Potluck kiedykolwiek), oraz Chrupiąca Sałatka Keralan.
Instrukcje
Ugotować pszenicę bulghar zgodnie z instrukcją. Pozostawić do ostygnięcia. Lekko grzać orzeszki piniowe w patelni non-stick na małym ogniu, aż złoty.
Umieść wszystkie składniki sałatki w misce i dobrze wymieszać. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Podawać na talerzach lub w miseczkach z sałatą lodową, rzodkiewką, czerwoną papryką i selerem.