Chrupiąca Prosciutto i sałatka pomarańczowa
Chrupiąca Prosciutto i pomarańczowa sałatka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 296 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka slivered migdały, pomarańcze, miód i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka z melona i chrupiącej Prosciutto, Sałatka Szpinakowa Z Sardynkami I Chrupiącą Prosciutto, oraz Przepis Na Sałatkę Z Grochu, Fety I Chrupiącej Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w małej misce, beat vinaigrette składników z trzepaczką aż dobrze wymieszane; odstawić.
Umieść prosciutto na stojaku w patelni do pieczenia z bokami.
Piec 7 do 10 minut lub do chrupkości.
W międzyczasie Wrzuć rukolę z winegretem.
Aby zrobić każdą sałatkę, umieść 1 filiżankę rukoli na talerzu.
Posypać serem i migdałami. Ułóż pomarańczowe sekcje w kółko na górze.
Posypać posiekanymi daktylami.
Umieścić 1 chrupki prosciutto plaster na górze. Ułóż 4 ćwiartki daty wokół krawędzi płyty.