Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy z Rockin ' Portobellos. Na $8.7 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1036 kalorii, 46g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liście tymianku, czosnek, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica nori z Shiitake i Wasabi, Steki Z Polędwicy Z Serem Pleśniowym, oraz Polędwiczki z kopru włoskiego z papryką dla podobnych receptur.
W małej misce wymieszać chrzan, musztardę, czosnek, 2 łyżki czarnego pieprzu i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Wymieszać z bułką tartą panko i odstawić. Doprawić steki z obu stron grubą solą morską i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Chrzan Pospolity
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Zmiksować mieszankę bułki chrzanowej na 1 stronie steków z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Porterhouse
Chrzan Pospolity
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
Na dużej patelni saute na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oleju i 2 łyżki masła. Podsmaż steki przez 2 minuty, następnie odwróć i gotuj przez dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjmij steki na ćwierć tacy arkusza ze stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
7
Spuścić nadmiar oleju z patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Umieścić steki w piekarniku i gotować, aż panierki brązowieje, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
W tej samej patelni, że steki były smażone, dodać 2 łyżki masła i tymianek. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać grzyby portobello.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Portobello
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodać sól i pieprz i gotować, aż grzyby będą miękkie i lekko zabarwione, o 3 do 4 protokół. Wymieszać z odrobiną czerwonego wina, bulionu wołowego i odrobiną octu po sherry. Zmniejsz, aż płyn pokryje grzyby. Wymieszaj pozostałe 2 łyżki masła, aby nadać grzybom kremową konsystencję. Steki układamy na talerzach i topujemy z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet Sherry
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.