Chrupiący pieczony Tilapian jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 168g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1295 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $17.02 za porcję. Jeśli masz ząbek czosnku, parmezan, panko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Chrupiąca Pieczona Tilapia, Chrupiące Pieczone Kokosowe Crusted Tilapia, oraz Rolada Tilapia: Chrupiąca Pieczona Ryba.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Wrzuć pierwsze 5 składników do EVOO i rozłóż na blasze.Na wierzch położyć filety, doprawić solą i pieprzem.Spryskaj rybę Pam.Przykryć ryby w / okruchy, naciskając na ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Funtów Jeżyn (około
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.