Chrupiąca malina ripple terrine

Chrupiąca malina ripple terrine
Przepis Chrupiące maliny marszczyć terrine można zrobić w około 25 minut. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 108 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka podwójnej śmietany pot, muszle bezy, złoty cukier caster, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 24%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiąca malina ripple terrine, Malinowy Tort Ripple, oraz Malinowe Tarty Ripple.

Instrukcje

1
Rozgnieść 150 g malin, przełożyć przez sito do miski, wyrzucić nasiona i odstawić. Linia 1 litrowy bochenek z folią spożywczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Jajka i cukier ubijać w sposób ciągły na misce z ledwo gotującą się wodą, aż do podwojenia objętości i grubości (idealna jest elektryczna trzepaczka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć miskę z ognia. Kontynuuj ubijanie, aż do całkowitego ostygnięcia; cały proces zajmie około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubij śmietanę, aż będzie gęsta. Wymieszać jajka z kremem, aż do całkowitego połączenia, a następnie złożyć bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wylać czystą malinę na mieszankę zygzakiem, a następnie delikatnie wlać do wyłożonej bochenkiem puszki. Zamrozić na minimum 4 godziny i podawać w plasterkach z pozostałymi całymi malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn