Chrupiąca gruszka i wiśnia z sosem migdałowym
Gruszka i wiśnia chrupiące z sosem migdałowym krem może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, gruszki, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krem gruszkowo - Wiśniowy Crisp, Tarta Gruszkowo-Migdałowa Z Przyprawionym Kremem, oraz Pięć składników o niskiej zawartości tłuszczu gruszka-wiśnia Crisp.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w małej misce, wymieszać owies, brązowy cukier, 3 łyżki mąki i masła, aż kruchy. Wymieszać z suszonymi wiśniami; odstawić.
W 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, wymieszać pozostałe owoce chrupiące składniki.
Posypać mieszanką owsianą nadzieniem; lekko nacisnąć.
Piec 30 do 35 minut lub aż polewa jest złoty kolor i mieszanka jest szampan. Chłodne 15 minut.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu.
Podawać owoce chrupiące z sosem.