Chrupiąca ciecierzyca Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, sezamu, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Chrupiąca cukinia i jabłko Slaw, Kremowa Zupa Z Ciecierzycy Z Chrupiącym Chorizo, oraz Farinata (Chrupiące Naleśniki Z Mąki Z Ciecierzycy).
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj jogurt, ocet, wodę, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Pieprz
Jogurt
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać ciecierzycę, kapusta, seler, i marchew; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciecierzyca
Kapusta
Marchew
Seler
3
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
4
Przenieść slaw do plastikowej torby do przechowywania żywności lub 2 przenośnych pojemników. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem; slaw utrzymuje się do 3 dni.