Chrupiąca chrupiąca ryba z frytkami

Chrupiąca chrupiąca ryba z frytkami
Przepis chrupiące chrupiące ryby i frytki jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 4,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1101 kalorii, 46g białka, oraz 63g tłuszczu. Mieszanka majonezu, tilapii, wody seltzer i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Spróbuj Chrupiące goujony rybne z chudymi frytkami, Chrupiąca ryba z frytkami, oraz Niskotłuszczowa chrupiąca ryba z frytkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby rozgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Używając przystawki do krojenia na robocie kuchennym lub nożu, pokrój ziemniaki na cienkie krążki o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Umieść 1/3 pokrojonych ziemniaków w pojemniku z zimną wodą i rezerwy do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Pozostałe 2/3 ziemniaków umieść w dużej misce z 2 łyżeczkami oleju rzepakowego, solą i pieprzem, do smaku i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przenieść ziemniaki do blachy do pieczenia i piec przez 10 minut, odwrócić każdy chip i piec przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W średnim garnku ogrzać 3 szklanki oleju rzepakowego do 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
W dużej misce połączyć pozostałe suche składniki z wyjątkiem 1/2 szklanki mąki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Trzepaczka w wodzie seltzer.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Pozostałą 1/2 szklanki mąki umieścić na talerzu lub naczyniu ciasto i doprawić solą i pieprzem. Tilapię zagrzebać w mące, wytrząsnąć nadmiar, a następnie zanurzyć w cieście. Ostrożnie umieścić poobijaną rybę w gorącym oleju. Pracując partiami, aby nie tłoczyć garnka, smażyć przez 6 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TilapiaTilapia
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Wyjąć do płyty odpornej na działanie pieca wyłożonej papierowymi ręcznikami lub brązową papierową torbą. Powtórzyć z pozostałymi filetami. Podczas smażenia pozostałych tilapii trzymaj gotowane filety ciepłe w rozgrzanym piekarniku 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Podawać natychmiast z frytkami i sosem tatarskim na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
14
Połącz wszystkie składniki w małej misce i wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn