Chrupiący Kurczak z parmezanem a la Cordon Bleu
Chrupiący Kurczak z parmezanem a la Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 267 kalorii, 23G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, ser szwajcarski, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiący Kurczak Cordon Bleu, Chrupiący Kurczak Cordon Bleu Rolada, oraz Chrupiąca Pieczona Bazylia Kurczak Cordon Bleu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-quart nonstick rondel, wymieszać gorącą wodę, 1 1/2 szklanki mleka, 2 łyżki masła, a sos wymieszać i niegotowany makaron (z kurczaka pomocnika polu).
Podgrzać tylko do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ciepło. Dusić na wolnym ogniu około 12 minut, często mieszając, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z szynką. Przykryj, aby się ogrzać. Sos będzie gęstnieć w stanie stojącym.
W międzyczasie pokrój każdą pierś kurczaka na 3 do 5 plastrów, trzymając nóż pod kątem. Plastry powinny mieć około 1/2 cala grubości. Rezerwa 2 łyżki przyprawione okruchy (z kurczaka Helper box).
Umieścić kurczaka w średniej misce.
Dodać 1 łyżkę mleka do zwilżenia.
Dodaj pozostałe okruchy do Płaszcz kurczaka.
W 10-calowej patelni nonstick, ciepła 2 łyżki masła i oleju na średnim ogniu, aż masło się stopi. Ostrożnie dodać kurczaka do gorącej mieszaniny masła; gotować 4 do 6 minut lub aż złoty kolor. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Turn chicken; gotować 4 do 6 minut dłużej lub aż złoty kolor i centra nie są już różowe.
Tymczasem w patelni 7-calowej, roztopić 1 łyżka masła; wymieszać reserved 2 okruchy łyżek stołowych. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż okruchy będą brązowe.
Makaron umieścić w naczyniu do serwowania; top z kurczaka i posypać masłem okruchy i ser.