Chrupiące Paluszki Selera

Chrupiące Paluszki Selera
Chrupiące paluszki selera mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 263 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, Panko bułkę tartą, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kije Selera Dip, Nadziewane Paluszki Selera, oraz Paluszki Selera Waldorf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogrzać około 1 1/2 cala oleju roślinnego w średnio ciężkim garnku na średnim ogniu do 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Mąkę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu ubić w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wymieszać 1 łyżkę wody i jajka w oddzielnej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
W osobnej płytkiej misce umieścić bułkę tartą i pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Wrzucić jedną trzecią selera w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
6
Przełożyć seler do mieszaniny jaj i obrócić widelcem, aby pokryć. Wyciągaj powlekane selery 2 na raz, pozwalając nadmiar jajka kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
7
Umieścić seler w bułce tartej, lekko naciskając seler w bułce tartej, aby upewnić się, że są dobrze pokryte. Ostrożnie wrzucić seler do garnka i smażyć w partiach po 3, obracając od czasu do czasu, aż złoty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Przenieś seler do stojaka z drutu lub świeżych ręczników papierowych, aby osuszyć, za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Powtórz proces powlekania i smażenia pozostałymi paluszkami selera. Utrzymuj olej do 360 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
10
Seler posypać solą i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn