Chrupiące i żujące ciasteczka czekoladowe
Chrupiące i żujące ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chrupiące i żujące ciasteczka z dyni z kawałkami czekolady, Chewy Potato Chip Chocolate Chip Cookies, oraz Chewy Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i dolnej-środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
W małej misce, ubij razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić. W dużej misce, ubij razem roztopione masło, brązowy cukier, i biały cukier.
Ubić jajka i wanilię. Użyj drewnianej łyżki, aby wymieszać suche składniki, aż do momentu włączenia. Wymieszać z kawałkami czekolady.
Użyj łyżeczki do ciastek, aby upuścić ciasto na blachę do pieczenia (lub upuść ciasto przez zaokrągloną łyżkę stołową).
Piec tylko do momentu, aż ciasteczka będą złote na brzegach, 12 do 15 minut.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.