Rustykalna Tarta Z Jabłkami
Rustykalna tarta jabłkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jabłka cynamonowe, piecrust, skórkę cytrynową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rustykalna Tarta Z Jabłkami, Rustykalna Tarta Z Jabłkami, oraz Rustykalna Tarta Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 F. Lekko płaszcz blachy do pieczenia z warzyw gotowania sprayu. Rozłóż piecrust i umieść na arkuszu.
Jabłka cynamonowe ułożyć na środku skórki i wymieszać ze skórką cytrynową. Wchodzisz na krawędzie nad wypełnieniem, co plisy, jak iść.
Brzegi posmarować jajkiem, posypać cukrem.
Piec 20 minut lub aż skorupa jest złoty. Szpatułką przenieść z blachy do pieczenia na talerz.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.