Crunchy Garden Salsa zajmuje około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 156 kalorii . Za 46 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 12 osób. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz pod ręką wodę, sok z cytryny, cebulę i kilka innych składników, możesz je przygotować. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% to danie nie jest tak doskonałe. Wypróbuj Avocado Toast With Caramelized Sweet Onion, Grape Tomatoes, Fresh Garden Chives and Chive Blossoms , Easy Skillet Garden Lasagna i Garden Baked Red Peppers, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj pierwsze siedem składników. W innej misce wymieszaj wodę, sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy, czosnek, sok z cytryny i pieprz; wymieszaj z mieszanką warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali