Christmas pudding trifle
Świąteczny pudding może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. 696 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz garnek mascarpone, świąteczny pudding, grand marnier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubi to europejskie danie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg, Świąteczny Drobiazg, oraz Świąteczny Drobiazg.
Instrukcje
Pomarańcze obierz ostrym nożem, upewniając się, że wszystkie pestki są usunięte. Pokrój tak cienko, jak to możliwe i ułóż na talerzu obiadowym.
Posypać cukrem demerara, a następnie Grand Marnier i odstawić.
Pudding świąteczny pokruszyć na duże kawałki i rozsypać na dnie miski drobiazgów. Pomarańcze unieść na budyń w warstwie i zalać dowolnymi sokami.
Ubić mascarpone na gładką masę, następnie wymieszać z kremem. Łyżka mieszaniny na szczycie pomarańczy.
Lekko ubij śmietanę i łyżkę na kremie.
Posypać płatkami migdałów i startą czekoladą. Możesz zrobić to dzień wcześniej, jeśli chcesz, chill, aż będzie gotowy do serwowania.