Chorizo Mushroom Queso Dip
Chorizo Mushroom queso Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 267 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser pepper jack, czapki z grzybami, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Chorizo, pieczarki i cebula, oraz Chorizo Mushroom queso Dip {Fridays with Rachael Ray} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na małej patelni na średnim ogniu. Hiszpańskie chorizo pokroić w kostkę i dodać do patelni, aby uzyskać tłuszcz. Jeśli używasz świeżego meksykańskiego chorizo, zdejmij osłonkę i Krusz podczas brązowienia.
Dodać grzyby na patelni i gotować z kiełbasą, aż tylko miękkie, 6 do 7 protokół.
Mieszankę kiełbasy przełożyć do małej zapiekanki lub naczynia do pieczenia i polać serem.
Wyjąć z piekarnika i góry z szalotki.
Podawać z frytkami do maczania.