Chorizo Bean Dip
Chorizo Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cebulę, refried fasoli, polędwicy mielonej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, oraz Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokruszyć wołowinę i chorizo na dużej patelni; dodać cebulę i przyprawy taco. Gotować na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Rozłóż fasolę na natłuszczoną 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Warstwę z mieszaniną mięsa, ser, salsa i dojrzałe oliwki. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do ogrzania.
Rozłóż guacamole na wierzchu.
Połączyć zieloną cebulę, śmietanę i kolendrę; rozłożone na guacamole.
Posypać nadziewanymi oliwkami.
Podawać natychmiast z chipsami tortilla. Przechowywać w lodówce resztki.