Choinkowe Brownies
Choinkowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 419 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oryginalnej mieszanki brownie supreme premium, woda, nuggetsy precla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Choinkowe Brownies, Dip Choinkowy, oraz Babeczki Choinkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia 9-calowa okrągła patelnia na ciasto z folią; dno tylko z folii ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Dodać brownie mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, przy użyciu wody, oleju i jaj.
Piec 40 do 44 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. Odwrócić patelnię na powierzchnię cięcia; obrać folię z brownie. Przyciąć krawędź brownie w razie potrzeby.
Wymieszaj kolor żywności w lukier.
Rozłóż lukier równomiernie na brownie.
Pokroić na 12 klinów. Udekoruj kliny cukierkami, aby wyglądały jak lampki choinkowe. Środkowy samorodek precla na dolnej krawędzi każdego klina brownie dla pnia drzewa. Przechowywać szczelnie przykryty.