Chocolate-Pistachio Sablés

Chocolate-Pistachio Sablés
Chocolate-Pistachio Sablés może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 96 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól koszerna, kakao w proszku, łuszcząca się sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chocolate-Pistachio Sablés, Chocolate Raspberry Sablés.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, sól koszerną i sodę oczyszczoną. Za pomocą miksera elektrycznego na dużej prędkości, beat masło, brązowy cukier, i wanilia, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo dodawaj suche składniki; wymieszaj tylko do połączenia, a następnie wymieszaj z białkiem jaja. Złożyć w czekoladzie i pistacjach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól KoszernaSól Koszerna
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
CzekoladaCzekolada
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ciasto podzielić na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Rozwałkuj każdy kawałek w 8–calową kłodę o średnicy około 1 1/2", naciskając ciasto, jeśli czuje się kruche. Owinąć szczelnie w pergaminie i schłodzić do jędrności, co najmniej 4 godziny. (Im zimniejsze ciasto, tym łatwiej będzie pokroić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Umieść regały w dolnej i górnej części piekarnika; rozgrzej do 177°. praca z 1 log ciasta na raz i za pomocą ząbkowanego noża, pokroić dzienniki na 1/4 "- grube rund i przenieść do 2 pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, odstęp 1/2 " OD SIEBIE.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Posypać ciasteczka z solą morską i piec, obracając blachy do pieczenia w połowie, aż ustawić wokół krawędzi i centrów wygląd suchy, 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść do stojaków drucianych i ostudzić.
7
MAKE AHEAD: ciasto na ciastka można zrobić 1 miesiąc wcześniej; zamrozić zamiast schłodzić. Pokroić zamrożone dzienniki w rundy tuż przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
8
Opanuj Dziennik ciasta
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Ciasto podzielić na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Umieść każdy kawałek w środku arkusza pergaminu i uformuj w kłodę o długości około 8" i średnicy 1 1/2".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
11
Tak jak zwijasz plakat, owijasz pergamin wokół kłody, wygładzasz Papier i tłoczysz powietrze za pomocą rąk. Skręć końce pergaminu szczelnie, aby zagęścićbiał ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
12
Po owinięciu zwiń kłodę na płaską powierzchnię, aby utworzyć szczelnącylinder.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
13
Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed krojeniem i pieczeniem, lubwrapać szczelnie w plastiku, jeśli zamrażanie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn