Chrupiące Marynowane Cukes

Chrupiące Marynowane Cukes
Chrupiące marynowane Cukes to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 223 kalorii. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, ocet, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ketchup-mniej pikantny kurczak Bbq z marynowanymi Cukes i cebulą, Cukes i marchew, oraz Pomidory i Cukes.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze cztery składniki; dobrze wymieszaj. Dodaj ogórki i cebulę. Przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn