Chocolate Mint Freeze
Chocolate Mint Freeze jest bezglutenowy przystawka. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 42 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, półsłodkich kawałków czekolady, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowo-Czekoladowy Sernik Bites (Freeze-Ahead), Mint Chip Freeze, oraz Czekoladowe Mrożonki Orzechowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mleko i budyń przez 2 minuty; odstawić na 2 minuty lub do miękkości. Wymieszaj czekoladowe chipsy. W małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej; ubić, aż miękkie szczyty tworzą. Złóż w budyń.
Przeniesienie do niezagospodarowanego 8-in. kwadratowe naczynie. Przykryć i zamrozić na 2 godziny lub do twardości.
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed cięciem.