Chocolate-Dipped Spritz Washboards with Pistachios

Chocolate-Dipped Spritz Washboards with Pistachios
Chocolate-Dipped Spritz Washboards with Pistachios is a bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, słodko-gorzką czekoladę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chocolate-Dipped Spritz, Chocolate-Dipped Orange Spritz, oraz Cannoli w czekoladzie z pistacjami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wyeliminuj jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
2
Zastąp 1 szklankę cukru cukierniczego dla cukru granulowanego i 3/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego dla 1 łyżeczki ekstraktu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
3
Zapakuj cylinder prasy z częścią ciasta. Postępuj zgodnie z instrukcjami prasowymi dotyczącymi plików cookie. Rura ciasto w 3-calowe długie paski na dużą nieczystą blachę do pieczenia, rozstaw je 1 cal od siebie. Użyj noża do parowania, aby wyciąć ciasto z prasy do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
4
Zamrażać lub schłodzić ciasteczka na blasze do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec, aż krawędzie będą bladoniebieskie, 7 do 10 minut. Ostudzić na arkuszach 2 minuty, a następnie przenieść ciasteczka metalową szpatułką do stojaków do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
6
Kontynuuj rury, chill, i piec więcej spritz washboards w partiach z pozostałym ciasta (rury i chill na drugim arkuszu, podczas gdy pierwszy arkusz jest pieczenie; chłodne blachy do pieczenia między partiami i używać świeżego pergaminu).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Roztopić czekoladę (patrz notatki kucharzy) w głębokiej metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć miskę z patelni. Użyj składanego ręcznika, aby lekko przechylić miskę, aby stopiona czekolada była wystarczająco głęboka, aby zanurzyć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
3
Umieść pistacje w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ustaw stojaki chłodzące na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Ciasteczka zanurzać, po kolei, w czekoladzie tak, aby pokryła około połowę ciastka po przekątnej, a następnie zeskrobać nadmiar czekolady z dna ciastka o krawędź miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Posyp czekoladę pistacjami i ułóż ciasteczka na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
7
Pozostaw ciasteczka w temperaturze pokojowej, aż czekolada się ustawi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
1
* Aby skutecznie stopić czekoladę: trzymaj czekoladę z dala od kontaktu nawet z najmniejszą ilością wody. Najpierw posiekaj czekoladę, a następnie włóż ją do suchej metalowej miski i ustaw miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzać czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Alternatywnie można go podgrzać w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Włożyć posiekaną czekoladę do miski i podgrzać do 50% mocy w 30-sekundowych odstępach, sprawdzając ją i mieszając za każdym razem, aż będzie gładka.* Aby najlepiej zachować wyraźne karbowane grzbiety na ciastkach, zamrozić lub schłodzić paski rurki do jędrności przed ich pieczeniem.* Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku w pojedynczych warstwach, oddzielonych papierem woskowym, w chłodnym miejscu, 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn