Chocolate-Dipped Frosted Toast Crunch™ Płatki Marshmallow Traktuje
Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pianki, matowe płatki tostowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lody Płatkowe Frosted Toast Crunch™ , Miodowo-Orzechowe Cheerios & Bananowe Płatki Marshmallow, oraz Frosted Toast Crunch™ Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia lub patelnia z natryskiem do gotowania. Wyłóż arkusz ciastek z woskowanym papierem; odstaw na bok.
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać pianki; gotować, ciągle mieszając, aż pianki całkowicie się stopią.
Wlać mieszaninę do dużej miski.
Dodaj płatki zbożowe; mieszaj gumową łopatką, aż płatki będą dokładnie pokryte.
Wlać mieszankę zbożową do naczynia do pieczenia; wcisnąć w naczyniu gumową szpatułką. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
Ostrożnie odwróć naczynie do pieczenia na woskowany papierowy arkusz ciasteczek; Usuń naczynie. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój mieszankę zbóż na 6 rzędów po 4 rzędy, aby uzyskać 24 pręty.
W małej misce do mikrofali, mikrofalówka ciemna czekolada chipsy na wysoki w 30-sekundowych krokach, mieszając pomiędzy, aż chipsy są stopione i mogą być mieszane gładko.
Zanurz jeden koniec każdego batonu w roztopionej czekoladzie; wróć do wyłożonej papierem arkusza cookie, aby ustawić. Przechowywać w lodówce 10 minut lub aż czekolada jest całkowicie ustawiony przed podaniem.