ChocoFlan
ChocoFlan może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Mieszanka meksykańskiego sosu karmelowego, chłodnym bitym bitą polewą, serek philadelphia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 21%. Spróbuj Chocoflan, ChocoFlan, oraz ChocoFlan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Wlać sos karmelowy do 12-filiżanki karbowanej rurki patelni spryskanej sprayem do gotowania. W blenderze zmiksuj odparowane mleko, serek śmietankowy, 4 jajka, wanilię i cukier na gładką masę.
Wymieszaj ciasto, wodę, olej i pozostałe jajka mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Wlać karmel do garnka; delikatnie kadzi mieszanki flan na ciasto ciasto. Przykryć patelnię folią spryskaną natryskiem do gotowania, spryskaną stroną w dół.
Umieścić na większej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby wejść w połowie strony patelni rurki.
Piec 1-1 / 2 godziny lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce 2 godziny. Deser poluzować z boku patelni; odwrócić na talerz.
Deser podawać z chłodnym batem.