Chocoflan
Chocoflan może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. 788 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mleko skondensowane, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Chocoflan, ChocoFlan, oraz ChocoFlan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 12-cup karbowany tube ciasto patelni z masłem.
Wlać 1/4 szklanki karmelu polewa na dnie patelni. Przechowywać w lodówce pozostałą polewę karmelową do serwowania.
W dużej misce, beat ciasto wymieszać, woda, olej i 3 jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 2 protokół, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na karmel polewa na patelni.
W blenderze umieścić składniki flan. Przykryć; zmiksować z dużą prędkością do gładkości, około 40 sekund. Powoli wlać mieszaninę na ciasto. (Mieszanka Flan wymieszać z ciasta, ale będą oddzielone podczas pieczenia, tworząc 1 warstwę ciasta i 1 warstwę flan.)
Przykryj patelnię tortową folią.
Umieść w dużej patelni do pieczenia; dodaj 1 cal gorącej wody do patelni do pieczenia.
Piec około 1 godziny lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Wyjmij patelnię z łaźni wodnej do stojaka chłodzącego; usuń folię. Całkowicie schłodzić, co najmniej 1 godzinę.
Umieść talerz do góry nogami na patelni do ciasta; obróć talerz i patelnię.
Chocoflan pokroić w plasterki; podawać z pozostałą polewą karmelową. Przechowywać w lodówce.