Chleb Żurawinowo-Batatowy Szybki
Żurawina-Słodki Ziemniak szybki chleb może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 173 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz migdały, substytut jajka, słodkie ziemniaki bez dodatku cukru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantny do słodkiego: 6 szybkich chlebów i chleb z orzechami żurawinowymi, Słodki Ziemniak Szybki Chleb, oraz Słodki Ziemniak-Szybki Chleb Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz słodkie ziemniaki, substytut jaj, sok pomarańczowy i margarynę w misce; dodaj do suchych składników. Mieszać tylko do wilgotności. Złóż żurawinę.
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayu do gotowania; posypać migdały na ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ostudzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.