Chleb śliwkowy z cukinii to chleb, który służy 16. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 192 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 17 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis od Wszystkichprzepisy kulinarne wymagają cukinii, mąki, mąki i soli. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Smażona Cukinia Z Pomidorami Śliwkowymi, Smażona cukinia z pomidorami śliwkowymi, oraz Chleb Śliwkowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż 2 Formy do chleba papierem do pieczenia lub spryskaj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
2
Ubij cukinię, olej, 1 szklankę białego cukru, brązowy cukier, jajka i ekstrakt waniliowy razem w misce, aż dobrze się wymieszają.
W osobnej misce połącz mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, sodę oczyszczoną, sól, 1 łyżeczkę cynamonu i proszek do pieczenia. Stopniowo mieszaj mąkę z mieszanką cukinii, aż ciasto się połączy; złożyć śliwki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić na patelniach przez 10 minut przed wyjęciem, aby całkowicie ostygnąć na ruszcie.