Chleb Z Łyżką Dyni
Jeśli 72 grosze za porcję spada w budżecie, łyżka dyni chleb może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, sodę oczyszczoną, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Z Łyżką Dyni, Chleb Z Dyni Butternut, oraz Chleb Z Dyni Butternut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować maślankę w ciężkim rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 6 minut lub aż pojawią się bąbelki wokół krawędzi (nie gotować); zdjąć z ognia. (
Mieszanina może się skrzepnąć.)
W dużej misce lekko ubić żółtka; wymieszać z kabaczkiem i serem.
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w małej misce. Mieszaj mieszaninę mąki kukurydzianej do mieszanki do squasha.
Wlać ciepłą maślankę na mieszaninę squasha; ubijać na gładką masę.
Odstawić 15 minut lub do letniego.
Pędzel 2 1/2-do 3-qt. naczynie do pieczenia lub 12-calowa Patelnia żeliwna z 1 łyżką. roztopione masło; Pozostałe roztopione masło wymieszać z mieszanką do squasha.
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Ostrożnie złożyć do mieszanki do squasha.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w 350 przez 30 do 35 minut lub do góry jest złoty i drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi czysty.
Uwaga: testowaliśmy z ptasim okiem mrożonego dyni. Kup 2 (12-oz.) opakowania do odmierzania 2 filiżanek.