Chleb Z Cukinii Z Otrębów Bananowych

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj chleba z cukinią z otrębów bananowych. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 15. 20 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, nieprzetworzonych otrębów, mielonego imbiru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Chleb Z Cukinii Z Otrębów Bananowych, Muffinki Z Otrębów Z Cukinii, oraz Muffinki Z Otrębów Z Cukinii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj jedną patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszaj razem dynię, banana, jajko i białka w dużej misce. Ubić w syropie klonowym, cukrze i wanilii; ciasto powinno być nieco spienione. Wymieszać z cukinią; odstawić.
Wymieszaj mąkę, otręby, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, imbir i ziele angielskie w osobnej misce. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszanki cukinii, mieszając, aby zwilżyć wszystkie składniki. Nadmierne mieszanie ciasta sprawi, że będzie trudne.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 50 do 60 minut. Całkowicie ostudzić przed pokrojeniem w kwadraty.