Chleb Płaski Czosnkowo-Serowy

Chleb Płaski Czosnkowo-Serowy
Chleb płaski czosnkowo-serowy wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera cheddar, ser romano, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj Chleb Płaski Czosnkowo-Serowy, Pieczony czosnek, Fetan i orzech Dip, tosty płaski chleb, oraz 3 Ser Szpinak Płaski Chleb Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Lekko posmaruj blachę do pieczenia 10x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Naciśnij ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Połączyć masło, czosnek i bazylia w małej misce; skropić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posypać serem Cheddar, serem Romano i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RomanoSer Romano
Ser CheddarSer Cheddar
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące, 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić w kwadraty i podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn