Fasolka Szparagowa Put-Up

Fasolka Szparagowa Put-Up
Put-Up koperek zielona fasola może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 31 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, pieprz, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połóż na boku gorący sterylizowany słoik do konserw i wsuń połowę zielonej fasoli. Postaw słoik i dodaj 2 gałązki koperku, łyżeczkę nasion selera, 2 ząbki czosnku,1 suszony pieprz chile i 1/8 łyżeczki pieprzu. Powtórz z drugim słoikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Nasiona SeleraNasiona Selera
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
PieprzPieprz
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
Doprowadzić ocet, woda, i marynowanie soli do pełnego wrzenia toczenia w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać gorący płyn do dwóch słoików, dzieląc go równomiernie. Zetrzyj wszelkie wycieki z ust słoików. Przykręć pokrywki i pierścienie i pozwól im całkowicie ostygnąć w temperaturze pokojowej.
4
Pozostaw marynowaną zieloną fasolkę na co najmniej 4 tygodnie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Zielona FasolaMarynowana Zielona Fasola
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn