Chleb Owsiany I

Chleb Owsiany I
Chleb owsiany I jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 39g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Mieszanka aktywnych drożdży, melasy, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedrogi poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Płatki owsiane Pekan chleb bananowy na Ogólnopolski Dzień płatków owsianych, Chleb Owsiany (Maszyna Do Chleba/Wypiekacz Do Chleba), oraz Maszyna Do Chleba Płatki Owsiane-Chleb Słonecznikowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz owies, melasę, olej, sól i wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Ostudzić do około 105 stopni F.
3
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie i odstawić na 5 minut lub aż kremowy. Drożdże wymieszać z mieszaniną owsa i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Dodać mąkę pełnoziarnistą, 2 szklanki mąki chlebowej i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
5
Wymieszać, aż dobrze połączone.
6
Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Ciasto przekładamy do blatu z mąką i zagniatamy przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
7
Umieść ciasto w dobrze nasmarowanej misce i przykryj nasmarowaną folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ciasto odstawić na noc do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 3 zwykłe Patelnie bochenkowe i 4 mini Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
10
Ciasto przełożyć na obsypaną mąką powierzchnię i podzielić na 4 kawałki. Uformuj ciasto na bochenki i umieść je w patelniach, szew w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Odstawić do podwojenia, około 90 minut.
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bochenki będą złocisto-brązowe i wydrążone po naciśnięciu, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia25
Magazyn